Snygg accessoar av mobilen

Om det är någon ägodel vi bär med oss konstant i vardagen är det så klart mobilen. Mobiltillverkarna är inte sena med att lansera nya modeller där iPhone 13 Pro hör till marknadens just nu mest trendiga mobil.

Finns det några knep för att göra din smartphone till en trendig modeaccessoar utöver dess övriga funktion? Här ger vi dig de bästa tipsen för hur du pimpar mobilen!

Trendigt fodral

Att skydda din kära ägodel är A och O för smartphones är inte särskilt tåliga när det gäller stötar, fall eller vatten. Ett rejält fodral som skyddar din mobiltelefon är därför helt avgörande när det gäller att minimera risken att den går sönder. En trasig skärm är vare sig praktiskt eller snyggt och snygga fodral till iPhone 13 Pro eller andra modeller finns det gott om på marknaden. Faktum är att det smidigaste sättet att införskaffa mobiltillbehör är att shoppa online. När det gäller e-handel inom hemelektronik och mobiltillbehör ökar siffrorna stadigt. På en och samma webbplats hittar du oftast ett brett och spännande utbud av skal och fodral till din smartphone.

Fördelar fodral:

  • Skyddar mot stötar
  • Praktiska funktioner
  • Snygga designs

Moderna mobilfodral har ofta en funktionell design som innebär att du kan använda fodralet till förvaring. Det stående tipset är att införskaffa flera fodral som du kan varva mellan för att garantera en ”trendig” mobil. Då kan du till och med matcha iPhone fodralet med din hösttrendiga outfit dagen till ära!

Smycken och mobilväskor

Förutom att skydda din mobil med trendiga och moderiktiga fodral är tipset att pimpa mobilen med glamour. Du kan helt enkelt smycka din mobil med stenar eller små hängen som glittrar – hur lyxigt känns det inte då att ta fram mobilen? Köp färdiga smycken till mobilen eller var kreativ och skapa dina egna alster med stenar eller glitter.

Det är inte alla dagar i veckan vi bär kläder med fickor och ibland kanske vi heller inte har någon väska med oss. Då är den praktiska mobilväskan eller fodralet som du hänger runt halsen den optimala lösningen. Mobilen är tryggt förvarad i sitt fodral som du sedan kan lägga i en liten väska och hänga runt halsen.