Så gör du för billigare shopping online

Du vet säkert redan hur mycket billigare din shopping kan bli online, och i synnerhet om du jämför priset i flera butiker. Men kände du till att det finns rabattkoder till en massa butiker online? Det är inte personliga rabattkoder det gäller, utan rabattkuponger som vem som helst kan ta del av. Det gäller bara att du shoppar smart och vet var du ska leta.

Oavsett om du redan vet i vilken butik du tänkt handla i, eller om du är öppen för förslag, kan en snabb titt in på Gratislandet.se ge dig rabattkoder. På så sätt kan du ofta spara pengar när du handlar online. Då får du köpt det du vill ha samtidigt som du kan öppna ett sparkonto för framtiden.

Som civilekonomen Peter ­Karaszi sa ”Pengar ger trygghet och frihet. Det är något jag unnar alla, och det är inte svårt att nå dit.”

Så hittar du rabattkuponger

Ha som vana att alltid gå in på Gratislandet.se innan du slutför en beställning. Chansen är nämligen stor att det finns en aktiv rabattkupong till butiken du handlar hos. Väl inne på sidan kan du söka efter ett speciellt företag eller webbutik, så kommer det upp eventuella rabattkuponger som du kan nyttja vid ditt köp. Om du inte har en speciell webbutik i åtanke, kan du även se rabattkuponger på förstasidan, kolla in butikerna med bäst rabatter eller titta efter kategorier när du vet vilken typ av produkt, tjänst eller resa du är ute efter. Du hittar alla möjliga typer av rabattkuponger där, då du till exempel kan få en viss procentrabatt eller fri frakt. Då sparar du enkelt pengar utan att märka det. För att undvika inaktuella rabattkuponger så är dessutom alla deras koder testade.