Så väljer du vardags- och festsmycken

Klassiska smycken som är diskreta och stilrena passar perfekt att bära till vardags men även på festen. Sådana smycken blir dessutom aldrig omoderna. När det kommer till smycken är det svårt att göra fel.

Ett par fina pärlörhängen eller ett tunt halsband kan få vilken vardaglig outfit att kännas mer elegant. Att till festen sätta på dig strass och smycken som sticker ut är perfekt. Det finns dock många fina smycken som passar lika bra till vardags som till festen. Tunna halsband, stilrena armband och små örhängen är perfekta vardagssmycken som även passar till mer festligare tillfällen.

Klassiska smycken är alltid trendigaPearl,Golden,Bracelets,And,Ring,On,Pink,Background,-,Pearl

Att satsa på klassiska tidlösa smycken i guld, silver, rosé guld eller pärlor är en bra idé om du vill ha en smyckesgarderob som håller övertid. Sådana smycken passar till nästan alla typer av kläder och till alla möjliga tillfällen. Men att komplettera det klassiska smyckena med några extra trendiga smycken är perfekt. I höst ligger fokus bland annat på stora smycken som verkligen syns.

Trendiga smycken 2021

  • Långa statement örhängen
  • Silverörhängen
  • Grova kedjor
  • Minimalistiska halskedjor
  • Armband i olika tjocklekar
  • Pärlor
  • Stenar och kristaller

Stora örhängen som syns är en stor trend

Om du vill vara extra trendig ska du bära stora örhängen som verkligen drar blickarna till sig när du ska på fest. Antingen bär du båda två eller bara ett singelörhänge. Strass är också något som du kan använda.. Till kontoret passar det däremot bättre att bära mindre silverörhängen. Just nu är det trendigt med örhängen med logotyp. Både tunna och tjocka kedjor är väldigt trendiga. Tunna kedjor passar bra att använda på kontoret medan en större chunky kedja är snygg till festklänningen. Kombinera kedjan med ett armband i samma tjocklek.

Välj smycken utifrån din stil

Kristaller och stenar är något som verkligen har slagit igenom och blivit en riktig trend. Det syns på halsband, ringar, örhängen och armband. Men det viktigaste av allt när det kommer till smycken är att du väljer sådana som du verkligen gillar och som passar din stil. Undvik sådant som inte tilltalar dig. Sedan ska du välja smycken utifrån vilka kläder du ska bära. Smyckena ska helst komplettera plaggen för att du ska få till en bra helhet. Det finns egentligen inga rätt eller fel.