Garanti

För oss är det framför allt viktigt att du finner nöje i att designa och bära ditt egendesignade smycke – ett unikt smycke som du själv designat och som tillverkats för hand. Vi gör allt oss att göra din shoppingupplevelse hos 21DIAMONDS så smidig och säker som möjligt.

Nöjdhetsgaranti:

Varje smycke är helt individuellt framtaget för Dig. Vi kombinerar högklassig, traditionell smycketillverkning med anpassningsbar teknik av senaste snitt. Resultatet är handgjorda smycken av högsta kvalitet, av de bästa material. Om du ändå inte skulle vara nöjd, har du förutom den lagliga ångerrätten på 14 dagar, vår personliga ångerrätt på ytterligare 16 dagar. Skicka bara tillbaka varorna till oss och du får tillbaka pengarna fullt ut så länge inte produkten är använd.

30 dagars returrätt:

Om du inte skulle vara nöjd med ditt smycke, kan du utan problem återsända det till oss inom 30 dagar så länge det inte är använt. Detaljerad information om returer finns under Information om Returer.

Kvalitetsgaranti:

Vi köper uteslutande in äkta ädelstenar och ädelmetaller av högsta kvalitet. Vi kan självfallet, på förfrågan, skicka med ett äkthetscertifikat på de ädelstenar du har beställt. Smycken från 21DIAMONDS tillverkas endast med några få undantag i Tyskland och endast av rekommenderade, kända smycketillverkare.

2 års garanti på alla smycken:

Vi lägger stor vikt vid noggrann, kvalitativ, högklassig tillverkning av ditt smycke. En kontinuerlig kvalitetssäkring är därför självklar för att tillmötesgå ditt anspråk. Vi på 21DIAMONDS ger dig därför två års garanti på varje smycke så att du kan reparera eller byta ut din produkt om det skulle visa sig vara ett produktionsfel på produkten. Denna garanti går utöver den lagliga garantin och garantitiden startar med ditt mottagande av varan. Skulle inom två år några skador orsakade av felaktigheter i produktionen uppträda på ditt smycke, reparerar vi detta åt dig helt gratis. Vänd dig bara till vår kundtjänst. Däremot ger vi inga återbetalningar.

Inga fraktkostnader:

Om du tycker om smycken kommer du att älska smycken från 21DIAMONDS! För att du ska kunna glädja dig ännu mer åt ditt eget designade smycke, tar vi hand om alla fraktkostnader.