Betalning och Rabattkoder

Bekymmersfri betalning när du handlar smycken hos 21DIAMONDS:

Hos 21DIAMONDS betalar du på ett säkert och bekvämt sätt utan avgifter. Överföringen av dina uppgifter går smidigt och är helt och hållet krypterat. Dina personuppgifter som ditt namn, adress eller uppgifter om ditt kreditkort skyddas av moderna säkerhetssystem. För att hantera din data använder vi oss av Secure Socket Layer (SSL), en säkerhetsstandard som stöds av alla internetläsare. Om våra produkter inte skulle vara till din belåtenhet, får du naturligtvis tillbaka dina pengar omgående!

Betalning med betalkort och Paypal:

Vi accepterar MasterCard, Visa och American Express när du handlar smycken hos 21DIAMONDS. Betalkortsdata lagras inte hos 21DIAMONDS.

Förutom kortnumret, giltighetstiden och kreditkortsföretaget behöver vi säkerhetssiffrorna på ditt kort. Säkerhetssiffrorna är ett tresiffrigt tal på kreditkortets baksida, som ökar betalningssäkerheten på Internet. Du kan även välja att betala med Paypal om du har ett aktivt Paypal-konto.

Betalning med betalkort och Klarna:

När du betalar via Klarna Faktura handlar du tryggt, enkelt och behöver inte betala förrän du fått hem dina varor. Betalningstiden är 14 dagar från att vi skickat ditt smycke och du kan delbetala om du skapar ett Klarna-konto. Vid beställning med faktura tillkommer ingen fakturaavgift. Om du glömmer att betala tillkommer en påminnelseavgift på 60 kronor samt dröjsmålsränta på 24 procent.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då får du en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning och Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring.

Användningsvillkor av Rabattkoder:

21DIAMONDS utför olika typer av rabatterbjudanden. Observera att varje rabattkod är giltig under en begränsad tid och löper ut den dag som anges i erbjudandet. Rabattkoden kan inte användas tillsammans med några andra erbjudanden. Tyvärr är en förlängning av rabattkod giltighet inte möjlig.