Allmänna villkor

1. Om oss:

Denna websida drivs av och dess gods är sålda av 21DIAMONDS (”Vi”). 21DIAMONDS GmbH är registerat vid den federala domstolen i Cologne, Tyskland under nummer HRB1941, med VAT-ID DE278326946. Företaget är registrerat på Am Einlaß 1a, 80469 München, Tyskland. Företaget drivs av Alexander Emmerich och Dariusch Malekzadeh. Om du har lämna en kommentarer eller har en fråga så tar vi gärna emot dem på kundservice@21diamonds.se

 

2. Parterna:

Säljare
Företaget: 21DIAMONDS GmbH
Kontaktadress:
Am Einlaß 1a,
80469 München,
Tyskland
E-post: kundservice@21diamonds.se


Organisationsnummer: HRB1941

Köpare

Den personen som gör beställningen, ”Du”.

 

3. Integritetspolicy:

Vi att behandla din personliga information i riktigning med våran Integritetspolicy, vilket har utformat dessa villkor. När du lägger din beställning hos oss uppger du dina persondetaljer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

 

4. Inleda ett Kontrakt med Oss:

Om du slutför en beställning via denna websida genom att trycka på ”Slutför”, så är din beställning ett erbjudande till dig att köpa varor från våran hemsida. När vi har mottagit din beställning skickar vi ut ett automatiskt bekräftelseemail. Detta är endast en bekräftelse av ditt kvitto, vilket betyder att inget formellt kontrakt har bundits mellan 21DIAMONDS och dig innan vi har godkänt din beställning genom att skicka ut ett separat e-mail som bekräftar detta.

Kontraktet kommer bara att relatera till de specifika produkterna som är angivna i våran e-mailbekräftelse som godkänner ditt köp. Läs och titta igenom detaljerna som står angivna i detta e-mail så att du är säker på att dessa är korrekt. Om detaljerna i bekräftelse e-mailet inte stämmer, eller om du inte är tillfredställd med detaljerna i detta email, kotakta oss via e-mail kundservice@21diamonds.se

Vi kommer att lagra kontraktets innehåll och skicka dig de detaljerna som är inkluderade i din beställning, tillsammans med våra Terms & Conditions, via e-mail; du kan även finna dessa här på denna sida. Uppgifter om dina tidigare order är även de tillgängliga att se när du är inloggad.

Oavsätt tidigare priser du har hört eller sett, när du väl har valt en product som du önskar att köpa, kommer du bli visad det aktuella priset på varan, inklusive skatter (om de är relevanta). Alla kostnader är angivna i SEK så länge inget annat anges.

Voucher och rabattkoder reducerar priset på din beställning. Det reducerade priset kommer att vara det slutgiltinga priset köparen betalar. Bara en voucher eller rabattkod kan användas vid ett köptillfälle.

 

5. Priser och Kostnader:

Vi gör allt vi kan för att garantera att de priser som är angivna på våran hemsida är korrekta. Den angivna prisinformationen kan ändras utan tidigare tillkännagivande, men de priser som är angivna på sidan den tidpunkten du gör en beställning är de priserna som kommer att vara relaterade till din beställning. När det korrekta priset som är angivet är mindre än vårat utsatta pris, kommer vi ta betalt den lägre summan. Om det korrekta priset är högre än det priset som är angivet på våran hemsida, kommer vi att annullera din beställning och meddela dig om annulleringen samt det korrekta priset för varan.

Om vi inte har angett något annat, är varje vara angett med pris inklusive moms och exklusive fraktavgifter. I kundvagnen kan du se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt. Fraktavgiften är gratis.

 

6. Tillgänglighet och Frakt:

Informationen som angetts på denna sida som är relaterad till tillgänglighet av produkter kan ändras av oss utan tidigare tillkännagivare. Vi kan inte garantera permanent och fortsatt tillgänglighet av produkterna på denna sida. Alla beställningar beror på våran tillgänglighet av produkterna i den tidpunkten av beställningen.

Vi kommer att leverera dina beställda produkter till den adress du har angivit till oss när du gjorde din beställning på våran webbplats.

Leveransen kommer att göras enligt den informationen på produktsidorna efter att din beställning är godkänd.

Vi är inte ansvariga för förseningar som är orsakade av att någon har tagit eller stulit ditt paket. Det är ditt ansvar att kontakta ditt lokala postkontor och kurirföretag för att ordna med upphämtning eller leverans av produkter som inte kunde bli levererade på grund av din tillgänglighet.

7. Betalning:

Betalning av varor kan bara bli gjord med följande betalningsmetoder:

- American Express
- Visa Card
- Mastercard

- PayPal

Om du betalar med något av ovanstående kortalternativ, kommer ditt kort att bli debiterat efter att vi har godkänt din beställning. Betalningen av varor kommer att bli gjord via våran online butik och i överensstämmelse med den proceduren som är angiven på våran betalningssida HÄR.

 

8. Ångerrätt:

Du har ångerrätt i 30 dagar, från och med den dag din vara levereras. Du kan ångra dig utan att behöva ange en orsak till detta.

Du måste meddela din avbeställning I skriftligt format eller på ett annat lämpligt sätt till vår kontaktadress : 21DIAMONDS, Am Einlaß 1a, 80469 München, Tyskland eller till kundservice@21diamonds.se

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

När du har meddelat oss om att du önskar att annullera kontraktet, kommer den summan som är debiterad till oss föras tillbaka till dig så fort som möjligt och inte senare än 30 dagar efter din annullering.

 

9. Returpolicy:

Om du skickar tillbaka din vara till oss eftersom du har annuellerat din beställning inom 30 dagars returperiod som erbjuds av 21DIAMONDS, kommer vi att fortfölja med din återbetalning så fort som möjligt och alltid inom 30 dagar från och med att du har meddelat oss om din avbeställning. Vi kommer då att återbetala hela den summan som du har blivit debiterad.

Om du av någon anledning inte är nöjd med din produkt tex. om du har fått en vara du inte har beställt, att varan är skadad eller felgjord, att vi har leverat fel antal produkter, skicka då tillbaka varan till oss. Så fort vi har fått tillbaka varan kommer vi att:

- Ge full återbetalning för de varor som är skadade eller felgjorda om det är inom din 30 dagars angivna ågerrättsperiod; eller

- Om du vill att vi ska reparera eller ersätta varan på våran kostnad (inkluderat fraktkostnaden), om det inte är så att detta är omöjligt eller överdrivet kostsamt vilket vi då kommer att ge dig full återbetalning för den returerade varan.

Vi kommer att återbetala dig den fulla summan genom att använda samma betalningsmetod som du använde när du slutförde ditt köp.

Om du önskar att annullera kontraktet måste du meddela oss om detta beslut skriftligt eller på annat lämpligt sätt antingen via e-post kundservice@21diamonds.se eller via post till:


21DIAMONDS GmbH,
Am Einlaß 1a,
80469 Münich,
Tyskland.

Även om du inte behöver ange anledningen till din avbeställning, är det viktigt att du skickar tillbaka varan I samma skick som du fick den levererad på. Du har en laglig skyldighet att hantera varan med försiktighet under den perioden den befinner sig i ditt innehav.

21DIAMONDS erbjuder fri frakt för alla returer. Om du skulle vilja utnyttja denna service, skicka ett e-mail till: kundservice@21diamonds.se och vi skickar dig en förbetald fraktsedel.

 

10. Garanti:

Du har alltid 2 års garanti på våra specialprodukter som levereras till Sverige.

 

11. Annullering av kontraktet gjord av oss:

Vi tar oss rätten att annullera vårt kontrakt, om tex:

- Vi inte har tillräckligt antal varor i lager för att fullfölja med din beställning

- En eller fler av de varor du har beställt hade ett felmärkt pris på grund av skriftliga fel, eller på grund av prisinformationen vi har fått av en av våra leverantörer är felaktig

Om vi annullerar din beställning kommer vi att meddela dig via e-mail och återbetala den fulla summan som är draget från ditt kreditkort så fort som möjligt, och alltid inom 30 dagar efter det att du har gjort din beställning.

 

12. Ägandeskap och Risk:

Du kommer att bli ägare av varan du har beställt först när varan har blivit levererade till dig och när vi har erhållit full betalning för varan. När du väl har fått varan levererad till dig, kommer du vara fullt ansvarit för varan och vi kommer inte vara ansvariga för förlust eller skador på varan.

Vi är inte ansvariga för om du inte har tillgång till denna webbplats om det har orsakats av ett event som ligger utanför våran befattning, tex om du eller vi har problem med din eller vår IPS, din browser eller internet.

Denna webbplats är delvis beroende av software för att fungera. Vi övervakar självklart våran webplats, men kan inte garantera att denna webbplats eller en separat del av denna webbplats är felfri, alltid tillgänglig eller fri från virus.

Det är ditt ansvar att anskaffa relevant IT skydd (inkluderat anti-virus eller skyddscheck) för att vara säker på att din säkerhet och pålitlighet är tillfredställande.

Ingen av dessa villkor kommer att påverka det ansvar vi har gentemot:

(a) oriktig framställning

(b) för död och peronskada som har uppstått på grund av vår vårdlöshet

(c) för överträdelse av något av de villkor som är relaterade till de varor som är tillgängliga via våran webbplats

 

13. Händelse utanför våran kontroll:

Vi kommer inte att vara ansvariga för förseningar av leverans som är påverkade av händelser som ligger utanför våran kontroll, inkluderat och utan begränsningar, strejker, kollaps av system eller närverkstillgänglighet, översvämmningar, bränder och explosioner.

 

14. Konflikt och tvistlösning:

Online konflikt och tvistlösning enligt artikel 14 paragraf 1 ODR-VO: Europeiska unionen erbjuder en online plattform för tvistlösning, för mer information vänligen besök www.ec.europa.eu.

 

15. Meddelanden:

Alla meddelanden du skickar till oss måste skickas till de kontaktuppgifterna som är angivet på våran webbplats, vilket är kundservice@21diamonds.se. Meddelanden kommer att bli behandlade så fort som möjligt efter det att ett e-mail har blivit skickat, eller tre dagar efter det datum som ett brev har blivit postat. För att kunna fullfölja med dessa riktlinjer måste postade brev vara skickade med korrekt adress och frimärke. E-mail måste vara skickat med korrekt e-mailadress för att mottagaren ska kunna ta emot detta.